Olle Johansson: The Madrid International Scientific Declaration on Electromagnetic Fields and Health Effects, September 28, 2017

The Madrid International Scientific Declaration on Electromagnetic Fields and Health Effects, September 28, 2017, at the Royal Academia Nacional de Medicina (Madrid)
The Madrid International Scientific Declaration on Electromagnetic Fields and Health Effects, September 28, 2017, at the Royal Academia Nacional de Medicina (Madrid)

Vi deler her Olle Johanssons foredrag “Electromagnetic Fields and their adverse affects on our health” fra presentasjonsdelen av at The Madrid International Scientific Declaration on Electromagnetic Fields and Health Effects, som forløp September 28, 2017 ved Royal Academia Nacional de Medicina (Madrid):

Madrid-deklarasjonen er i ferd med å bli oversatt til engelsk, og vi skal komme tilbake til saken når så har skjedd.

Det er skremmende stoff som fremkommer, og man kan vel ikke annet enn å riste på hodet av forundring over at norske myndigheter og media stikker hodet i sanden som en struts og ikke tar inn over seg de begredelige realiteter.

Avslutningssitat fra Olle Johansson:

I tell you the same…don’t trust me…do your own homework.  Check me up on this…is it this bad…or is it worse, actually?  I’ve covered like 15 – 20 publications, there are more than 25.000 to cover, but the time was a little bit short today.  Some of the uncovered would make your hair stand up…., so yes it is worse than that.

Thank you so much for listening, it’s an honour to have been here. ~ Olle Johansson

 

 

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.