Illusjonen om energi som et begrenset gode

Alex Mike Cechanowicz
Alex Mike Cechanowicz

Tvangsinnføring av ”smartmålere” i våre hjem er en klar eksistensiell trussel til vår helse, liv og frihet. De transformerer våre hjem til å være mikrobølgeovner samtidig som de brukes til overvåking og regulering av våre liv. Det finnes ingen intelligente argumenter for å godta mikrobølge produserende strømmålere i våre hjem og i våre liv. “Smartmålere” er det siste innslaget av en syk holdning som rett og slett har hatt balletak på menneskeheten i tusenvis av år.

Først og fremst er ”smartmåleren” en oppfinnelse som er det siste uttrykket skapt av et tankevirus hos et lite fåtall mennesker som ser seg berettiget til å herske over, undertrykke, utnytte og svekke flertallets livsenergi og vitalitet. De har skapt sine luksusliv på bekostning av alle andre.

Disse syke herskere er energetiske kannibaler. De er selve fundamentet, bæreverket for det som i dag kalles ”Menneskehetens Tilstand” (The Human Condition), et grovt bedrageri utført for å tvinge oss i kamp mot hverandre for å overleve, når vi heller kunne arbeidet for hverandre for å skape langsiktig vitalitet istedenfor.

Disse monstre er markedsførere av ondskap forkledd som goder. De forherliger, belønner og krever konkurranse oss i mellom mens de forbyr en hver form for konkurranse mot seg selv. Det er fordi de vet at ingen kan noen gang prestere sitt beste i et miljø av indre og/eller ytre konkurranse. Samarbeid og synergistiske relasjoner skal bare høre til hos konkurransepådrivere mens flertallet skal være underlagt “konkurransetilsynets” argusøynene.

Disse har, helt siden Nikola Tesla‘s tid, viet sine maktposisjoner til å gjøre menneskeheten avhengig av å måtte fortløpende betale for noe som naturen tilbyr i overflod. Disse har i lang tid brukt rå makt til systematisk å kvele et hvert forsøk på å gjøre tilgjengelig for menneskeheten økologisk vennlig, energetisk frihet.

Ingenting fremmer illusjonen om konkurranse som et u-unngåelig onde mer enn illusjonen om energi som en begrenset gode. Ved bevisst å strupe strømmen av energi som en begrenset gode skaper de en kjedereaksjon av antatte sannheter. Løgner basert på løgner skaper illusjonen om begrensninger i forhold til mat, vann, naturressurser og alt som er. Derfor konkurrerer vi om det meste. Det er en rasjonell måte å tenke på. Det vil si en fragmentert måte å tenke på som er blitt brukt til å forme bærebjelkene for det livet vi kjenner som det ”rasjonelle samfunnet”.

Å rasjonere betyr å ta en liten bit av en større helhet. Alle våre rasjonelle mentale ressurser må bruke fragmenteringsprinsippene for å være rasjonelle. ”Smartmåleren” er konsekvensen vi får når vi forherliger det rasjonelle mens vi demoniserer emosjonell intelligens. Mennesket er mye mer et vesen av emosjonell intelligens enn rasjonell intelligens. Fordi vi har ekskludert emosjonell intelligens til fordel for rasjonell tenkning lever vi i et fragmentert, digitalisert, forurenset, voldelig samfunn som forherliger krig, konkurranse, herskersykdom og døden.

Som en kontrast til galskapen denne situasjonen representerer siteres Ben Rich, tidligere President og CEO hos Lockheed Skunkworks:

“We now have the technology to take ET home. We already have the means to travel among the stars, but these technologies are locked up in black projects and it would take an act of GOD to ever get them out to benefit humanity”

Den politiske dualen mellom høyre som fremmer kapitalkreftene på den ene siden og venstre som fremmer sosialistene på den andre er begge pådrivere av konkurransen som splitter og hersker over folket. Teknologien som gjør energi til en ubegrenset ressurs venter bare på oss dersom vi samler oss i fellesskap for å seiere over herskerne som har holdt oss alle sammen nede i konkurranse i mange tusenvis med år.

Det er ikke revolusjon vi her snakker om men EVOLUSJON.

Del høyt og lavt

 

Felles løft til felles nytte

Om Alex Mike Cechanowicz 2 artikler
Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososiale Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.