Spambots/Sploggers i forum – Begrenset tilgang

Hei alle sammen. Vi har begynt å bli oppsøkt av spambots/sploggers i forumet. Frem til vi finner en løsning for å hindre slike å opprette brukerkontoer, så har vi midlertidig begrenset forumtilgangen til brukere som er registrert og innlogget her i wordpress (hovedsiden). Dette da wordpress har funksjonalitet for å stagge sploggerne.

Så snart vi finner en løsning som også fungerer i forum, vil vi åpne for offentlig tilgang igjen.

Besøkende som er interessert i å delta i forum kan opprette brukerkonto her.

Logg inn her.

Mer informasjon om brukerregistrering finner dere her: https://smartskandalen.info/ofte-stilte-sporsmal/?Display_FAQ=2203

Beklager bryderiet.

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.