Senator Patrick Colbeck (selv teknologiutvikler) advarer sterkt mot 5G mobilnett, smartmålere, WiFi i skolen, og molestrerer strålegalskapen som dekker seg under “sikre grenseverdier”

Michigan Senator Testifies on Health Risks of 5G Small Cells and the Internet of Things.

Michigan Senator Patrick Colbeck, R-Canton of  Michigan USA testifies on 5G Small Cells and the Internet of things.

He is urging lawmakers to vote no on 5G small cell streamlining bills.

In this testimony the Senator shared information from the Bioinitiative Report, microwave sickness,  the health risks of 5G, the concerns about millimeter waves, concerns about Wi-Fi in schools, the problems with FCC limits and much more.

Watch testimony from Michigan citizens here.

Read letters written in opposition to 5G here

Les også:

Forskerappell til EU: Forskere advarer mot potensielle alvorlige helsevirkninger av 5G (norsk versjon)

 

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

4 Comments

  • Hei Sveinung. Din intensjon er sikkert god, men lenker til nettsider og videoer bør komme med en forklaring/beskrivelse av hva lenkene dreier seg om.

   • Det hun sier berører ikke bare USA men hele menneskeheten. Løgnene, hykleriet og bedraget vi utsettes for er massivt. Og reultatet blir katastrofalt. Ikke bare for noen få, men for alle.

    Samfunnsstruktur.

    Til tider og under visse forhold kan individet være nærmest selvstyrt. Et individ kan bo alene uten å bekymre seg om rangstigen, men ingen art kan overleve uten samspill mellom individer. Til slutt vil prisen bli høyere enn individets død. Hele arten vil dø ut. På den annen side er det like ødeleggende at individet totalt underkaster seg gruppen. Livet er hverken statisk eller uforanderlig. Uten individualitet skjer det ingen forandring, ingen tilpassing, og i en verden som i seg selv er foranderlig, er arten også dødsdømt viss den ikke kan tilpasse seg.
    Mennesker i et samfunn, enten det er så lite som to mennesker eller så stort som hele verden, og uansett samfunnets form, vil følge et hierarki av ett eller annet slag. Høflighetsregler og skikker som er godtatt av alle, kan gjøre sitt til å unngå friksjoner og gjøre det lettere å oppnå en brukbar balanse innenfor et system i konstant forandring. I noen situasjoner vil ikke de fleste av individene behøve å gi opp så mye av sin personlige uavhengighet for samfunnets beste. I andre situasjoner kan samfunnets behov kreve de største personlige offer av individet, også livet selv. Det ene er ikke riktigere enn det andre, det avhenger av omstendighetene. Men ingen av de to ytterlighetene kan opprettholdes lenge av gangen, og et samfunn vill heller ikke bestå hvis noen få utfolder sin individualitet på samfunnets bekostning.

    Jean M. Auel

    http://stopthecrime.net/

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.