“Smarte” målere og EMF: “The Health Crisis Of Our Time” – Dr. Dietrich Klinghardt

Et intervju fra 2012 med Dr. Dietrich Klinghardt om bevisene for skader på menneskers helse fra “smarte” målere og annen EMF/mikrobølgestråling.

Intervjuet ble gjennomført under forberedelsene til den ytterligere avslørende og verdenskjente dokumentarfilmen Take Back Your Power (2013). som også anbefales på det sterkeste for alle som vil lære mer om den internasjonale “smartmåler”-industrien og agendaen som driver den.

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.