FHI med kriminell strålepropaganda?

I en artikkel publisert på Folkehelseinstituttets nettside, 05.09.2017, med tittelen Barns nevrologiske utvikling påvirkes ikke av mobiltelefonbruk under graviditet, fremmer FHI hårreisende bagatelliserende påstander om risikoen for nevrologiske skader ved mobilbruk under graviditet.  Ja, det er ikke bare ufarlig, det er til og med bra for barnas utvikling, hevdes det.

Utdrag fra artikkelen:

Dette ble altså publisert bare 8 dager før 190 forskere og leger fra 37 land publiserte sin pressemelding til EU-kommisjonen med krav om stans i utbyggingen av ytterligere strålebelastning (bl.a 5G-mobilnett), i det de advarer om en verdensomspennende helse- og miljøkatastrofe allerede i emning som resultat av den strålingen vi alle allerede utsettes for.

Les forskningsrapporten fra de 190 forskere og leger nedenfor, og spør deg selv hvem du tror mest på, et Folkehelseinstitutt stiftet og finansiert av Rockefeller Foundation, med sterke bransjebindinger og hemmelig regnskap som selv ikke Riksrevisjonen får innsyn i, eller en hel verden av ekspertforskere som konkluderer at STRÅLING ER FARLIG FOR ALT BIOLOGISK LIV?

 

Les også:

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.