5G – Fra stråletepper til stråleprosjektiler

Gateshead, Newcastle, tester 5G. Flyvende insekter, småfugl og flaggermus har forsvunnet og spontanaborter og dødfødsler settes i sammenheng med testen. Arthur Firstenberg, medisiner som ble teknolog og lobbyist, forklarer her hvorfor.

Forord til den norske oversettelsen

Forsøksvirksomhet med 5G pågår nå en rekke steder. Fra Gateshead, en bydel i Newcastle, får jeg høre at flyvende insekter, småfugl og flaggermus har forsvunnet. Flere tilfeller av spontanabort og dødfødsler settes i sammenheng med 5G-testingen. Aktivister fortviler, for de blir ikke hørt, verken av lokal presse, av miljøorganisasjoner eller av fagfolkene på det lokale universitetet. Du vil finne noen amatørpregede, desperate videoer på YouTube (søk på Mark Anthony Gateshead).

Når du har lest den følgende artikkelen av Arthur Firstenberg, og kanskje sett litt på mine bloggposter med sammendrag av forskningen om fugler og insekters reaksjoner på elektromagnetiske felt (søk på Trådløst skaper miljøkatastrofe), forstår du at slike virkninger faktisk ikke behøver å være hysteriske overdrivelser, men observeres nå. Virkningene av den nye teknologien som 5G introduserer, kommer i tillegg til de virkningene vi alt kjenner fra mikrobølget kommunikasjon og denne teknologiens pulsmodulering.

5G-teknologiens biologiske virkninger er ikke testet ut. Hvilken sykelighet vi må påregne blir derfor preget av spekulasjoner. Knapt noen har forutsetninger for å spekulere med større sjanse for å treffe blink enn professor i medisinske basisvitenskaper Martin L Pall. Hans spådommer finner du i min bloggpost 10.02.2018.

Arthur Firstenberg
Arthur Firstenberg

Arthur Firstenberg er medisineren som ble teknolog og lobbyist i Washington DC mot mikrobølgede kommunikasjonsteknologier. Han har drevet dette arbeidet siden 1997 gjennom organisasjonen The Cellular Phone Task Force, som er den eldste aktive organisasjonen i USA på dette feltet. Firstenberg har skrevet en rekke artikler, som man vil finne på organisasjonens hjemmeside (http://www.cellphonetaskforce.org/), der også denne artikkelen først ble publisert den 22. januar 2018 under navnet «From blankets to bullets». Organisasjonen har nettopp tatt ut stevning lokalt i Santa Fe for å stanse 5G-utrulling. I en melding fra Firstenberg 24. februar varsler han at 5G fra verdensrommet nå blir neste utfordring:

For en uke siden annonserte nemlig Elon Musk at han vil sende opp 12.000 lavbanesatellitter «for å kunne tilby ultraraske Internettforbindelser til hver kvadratmeter av jorden». Satellittene vil bruke 5G-teknologi (fasearrangerte antenner og millimeterbølger). De to første testsatellittene ble sendt opp med en Falcon 9-rakett for få dager siden, og hele resten skal opp i løpet av få måneder. Firstenberg beskriver dette som en hårreisende stor mengde satellitter, hårreisende lave baner, og – sammen med alle de andre satellittene som andre selskaper ønsker å sende opp med 5G-teknologi – som et kraftig angrep mot klodens mulighet for å huse biologisk liv.

For å forstå hvorfor, er den følgende artikkelen nyttig. Artikkelen har jeg oversatt og publisert med forfatterens tillatelse. Jeg har regnet om noen amerikanske mål og lagt til et par små forklaringer.

Les hele saken i Einar Flydals blogg


(Red. tilføyelse) Lytt til denne galningen, om utrullingen av 5G i USA og resten av verden
https://youtu.be/Bwgwe01SIMc

 

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.