Kraftbransjens omdømme faller som resultat av de “smarte” strømmålere

Høyere strømregning, frykt for overvåking og stråling i forbindelse med nye strømmålere er trolig årsak til at kraftnæringens omdømme svekkes. Kraftnæringens omdømme falt fra 59 poeng i februar i år til 56 poeng i mai. Over 40 prosent av landets husstander har så langt fått installert de nye strømmålerne. Samtidig stiller stadig færre seg positive til de nye målerne. Andelen positive faller fra 72 prosent i første kvartal 2016 ned til 61 prosent andre kvartal i år.

Stadig færre stiller seg positive til de nye målerne. Andelen positive faller fra 63% i første kvartal til 61% i andre kvartal, og ligger betydelig lavere enn for et år tilbake (72% første kvartal 2016). Oppslag i media om feilmåling og strålingsfare kan være viktige årsaker på at færre er positive til målerbytte. Utviklingen er urovekkende, og kan på sikt få negativ effekt på kraftnæringens omdømme.

Kilde: tns-gallup.no

I motsetning til TNS Gallup’s konklusjon om “urovekkende”, så må vi jo si at utviklingen er svært positiv.  Folk våkner opp til galskapen!  Takk til http://ny1.no som bragte gladnyheten først.

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

2 Comments

  1. Ja dette er særdeles alvorlig. Vi må tenke lengre enn nesen rekker. All erfaring viser at teknologi som kan brukes til overvåkning, før eller senere vil bli brukt til nettopp det. I tillegg ser vi en samfunnsutvikling som går med ekspressfart mot etableringen av et globalt teknokratisk diktatur, hvor demokratiet gradvis avvikles (det har kommet svært langt allerede). Vi har karrierestræbende politikere med grunnlovsforakt, som tilrettelegger for en form for globaliststyrt teknologisk samfunnsutvikling hvor det ikke eksisterer alternativer. Slik snikes det totale diktatur inn via “fremskritt”, “teknologisk utvikling”, “bærekraft” og liknende hypnotisk propaganda, i tråd med fremtidsplaner og fremtidsfantasier dyrket frem på bakrommene hos eliten og hos teknokratene, uten at folket selv inviteres med i prosessene.

    Slikt kan overhodet ikke forsvares, vi lever i hva de aller fleste kaller “informasjonsalderen”. Med internettilgang i hvert et hus nå i flere tiår, så har elitene og politikerne hatt rikelig mulighet til å involvere sine befolkninger i prosessene, men de har valgt å kjøre solo. Folket bør absolutt være skeptiske til hva som foregår. Samfunnsutviklingen går nå i en retning som indikerer “bærekraft, kun for de priviligerte”.

    De utvikler et automatisert samfunnsstyringssystem, som med nødvendighet må overvåke og styre alt og alle ned til minste detalj, ellers vil ikke automatiseringen virke som planlagt. Og det kjøres frem med illusoriske forestillinger om muligheten for uendelig “vekst og profitt” i et lukket system med begrensede ressurser.

  2. Vil anta at omdømme vil fortsette å falle ettersom den faktiske agenda bak såkalte “smarte” strømmålere blir kjent blant en større andel av befolkningen. Målet er å samle inn data om befolkningens rutiner, private rutiner innen husets fire vegger. Data som er antatt mer verdt enn verdien av all strømproduksjon samlet. Kunnskap er makt. Det bygges et system som vil kunne vite nøyaktig hva (tilnærmet) alle innbyggerne i hvert enkelt land foretar seg til enhver tid. Systemet blir implementert etter “kok-frosken” metoden, systemet vil altså bli rullet ut i små steg, hvor man ikke aner at man koker før det er for sent å hoppe ut av gryten. Den smarte strømboksen vil til slutt fungere som en slags spionboks, hvor alle “smarte” enheter innen huset vil kommunisere tilbake til boksen, som så vil sende alle data tilbake til en sentralisert database. Pr. i dag er det kun noen få smarte enheter, men etterhvert vil man KUN få kjøpe slike og da er det ikke så enkelt å unngå ulovlig overvåking og overtramp av din rett til personvern. Ikke er vi sikret hvem som sitter med makten om 10 – 15 år, og til hvilken grad våre personlige data vil bli misbrukt.

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.