Helsedirektoratet om smartmålere: – Pasienten bør ta RoundUp-tilskudd!

Farlig å spraye - Sundt å spise (i følge Monsanto..og det norske Helsedirektoratet)
Farlig å spraye - Sundt å spise (i følge Monsanto..og det norske Helsedirektoratet)

Helsedirektoratet sender ut brev der de fraråder leger å skrive ut legeattester for fritak for smartmålere, og fraråder legene å anbefale “unnvikelsesadferd” m.h.t. smartmålere og EMF-eksponering. Det er som å anbefale folk å spise litt RoundUp: EMF-eksponering skaper forhøyet produksjon av oksidanter, som igjen fører til betennelsestilstander på cellenivå, på samme måte som RoundUp. De kunne like gjerne anbefalt litt RoundUp.

Hvorfor gir Helsedirektoratet absurde råd til legene? Jo, fordi Helsedirektoratet baserer seg på et “kunnskapsgrunnlag” der all kunnskap som er interessant for å forstå hvordan ikke-termiske reaksjoner skjer, har blitt utelatt.

Slik villeder Helsedirektoratet, og opptrer både uansvarlig, miljøfientlig og helseskadelig.

Vi ser hva konsekvensene er. De blir for eksempel lest på mine nettsider av et tusentalls personer hver dag, hvor folk som får akutte virkninger beretter om sine erfaringer med smartmålerne. Hvor lang tid vil det ta før noen går til politianmeldelse av Helsedirektoratet for denne slags helseskadelige råd?Einar Flydal

Les hele saken på Einar Flydals blogg:


 

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.