Fikk «smart» måler – endte med flimmerhjerte, pacemaker og hjertestarter

Hjertestresseren fra Kamstrup, 2011-modell
Hjertestresseren fra Kamstrup, 2011-modell

Fred Ekeberg (73) fikk installert en Kamstrup «smartmåler» i sikringsskapet i 2011, tre meter fra hodeputa. Så kom rytmeforstyrrelsene – uten at han ante hvorfor. Men det passer med forskningen.

Siden har Fred Ekeberg vært gjennom tre rytmekonverteringer – en slags «omstart» som består i at hjertet får et kraftig støt så de elektriske pulsene i hjertecellene skal samordne seg på ny, og ikke lenger opptre så kaotisk. Deretter fikk han operert inn pacemaker og hjertestarter.

Selv er han overbevist om at det er den «smarte» måleren som var årsaken til dette. Alt passer i tid. Og – som sagt – det passer med forskningen:

Les hele saken i Einar Flydal’s blogg.

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.