Det eksisterer ingen angrefrist eller retrettmulighet hvis Norge går med i EU’s Energiunion ACER

Arne Strandlie
Arne Strandlie

Arne Strandlie har levert et knakende bra leserinnlegg i Oppland Arbeiderblad.  Vi gjengir et par sitater, og lenke til leserinnlegget.

“Ønsker vi at norsk gass, olje og vannkraft skal bli en handelsvare utenfor norsk kontroll? Det legges nemlig opp til ved opprettelsen av nyskapningen RME at, om vi går inn på dette, er det ingen veg tilbake. Det er ingen angrefrist eller mulighet for norske myndigheter til å endre på noe som helst.”

“Det økonomiske er likevel ikke det verste, men at vi for alvor vurderer å si fra oss selvbestemmelsesretten på et så for landet vesentlig område. Dette nevnes nesten aldri fra EU-tilhengere, at vi stadig blir sterkere integrert med EU, selv om vi ikke er medlemmer. Det snakkes stort sett bare om økonomi og markedsadgang, mens tapet av sjølråderetten feies under teppet. Gjennom taktiske manøvrer og krokveger forsøker EU (via EØS-avtalen), og vår egen regjering, å få Stortingsvedtak om å slutte seg til energiunionen. Når vi husker tilbake på vår lange kamp for frihet og uavhengighet, 1814, 1905, og ikke minst siste krig, vil bindingen til EU og EØS med stadige innhogg i vår suverenitet, måtte beskrives som salg av Norge, og en fornærmelse mot dem som har kjempet fram vårt demokrati.”

https://www.oa.no/debatt/energibransjen/kraftproduksjon/acer-na-ma-vi-vakne/o/5-35-566237

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.