Smartmålere, 5G mobilnett og Tingenes Internett – The Internet of Tumors, Tyranny and Smart City Population Control

Om kraftnettselskapene og politikerne hadde vært ÆRLIGE om sin “smart”-agenda kunne en henvendelse til strømkundene sett slik ut:

Kjære kunde!

Vi vil gjerne tilby deg siste nytt på markedet – en smartmåler som vil gjøre det mye enklere for oss å måle strømforbruket ditt! Dessuten trenger vi noen ekstra milliarder til å bygge utenlandskabler for å få norske strømpriser opp på europeisk nivå.

Den nye måleren vil ha noen små ulemper for deg – vi nevner doblet eller tredoblet strømpris, muligheter for overvåking og hacking, relativt stor brannfare, samt div. helseplager pga. strålingen (kreft, sterilitet og noen andre bagatellmessige plager).

Den store fordelen er derimot at du heretter vil slippe å lese av måleren din hver måned! Noe å tenke på, hva? Vi håper å høre fra deg snart så vi får avtalt tidspunkt for installering.

Mvh din strømleverandør

https://youtu.be/x8cE09aaaGg

Felles løft til felles nytte

Jeg kan ikke akseptere en samfunnsutvikling hvor våre egne private hjem blir armert som våpen mot beboernes helse og rett på privatliv. Jeg kan ikke akseptere en samfunnsutvikling, hvor hjemmet, som skal være et sted for fred, trivsel, trygghet og restitusjon - med myndigheters tvangsbruk - blir det sted hvor en kan bli mest overvåket, og ha størst sjanse for å bli svekket og syk av EMF/mikrobølgestråling. Fullstendig uakseptabelt!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.