Tidligere Silicon Valley ingeniør advarer sterkt mot “smarte” målere og elektrotåka

Jeromy Johnson presenterer helsefarene ved trådløsteknologien, og advarer spesiellt mot trådløse “smarte” målere, “smarte hjem” og strålekokersamfunnet som nå rulles ut over hele verden.  Han var tidligere ingeniør med jobb i den berømte “Silicon Valley”, og gav alt for enveismotorveien “teknologisk fremskritt”…helt til han selv ble syk av EMF-stråling.

Jeromy Johnson’s nettside: https://www.emfanalysis.com/

Her en kort presentasjon på engelsk:

A Silicon-valley engineer turned technology health advocate, Jeromy Johnson discusses our attachment to technology and the health hazards such an addiction may hold. Jeromy Johnson is an expert in mitigating the negative impacts of Electromagnetic Field (EMF) exposure. He has a leading website on the topic and consults with individuals, families and organizations around the world to implement solutions that reduce and eliminate EMF pollution. Jeromy has an advanced degree in Civil Engineering and has worked in Silicon Valley for 15 years. After becoming what medical doctors call “Electro-hypersensitive” (EHS) in 2011 after extensive exposure to EMF radiation, he embarked on a journey of regaining his own health and educating others to critically evaluate theirs.

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.