El-oversensitive Jolie Jones, datter av Quincy Jones intervjuer Olle Johansson

Jolie Jones, datter av musikeren Quincy Jones, har levd med el-oversensitivitet i 7 år.  Her en video fra hennes tur til Stockholm, hvor hun intervjuer Olle Johansson, svensk dosent i nevrovitenskap ved Karolinska Institutet i Stockholm.  Jolie Jones nettside: JolieTalks.com.

Felles løft til felles nytte

Avatar
Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.