Einar Flydal kommenterer forsker-advarselen mot 5G-mobilnett

Advarselen mot 5G-utbygging som nylig ble sendt til EU-kommisjonen fra 190 forskere og leger fra 37 land, foreligger nå på norsk. Oversettelsen gjør teksten atskillig mer leservennlig. Og det blir langt enklere å fatte alvoret i saken. I USA foregår det rettssaker og konflikter om 5G-utbyggingen over hele kontinentet.

Advarselen sendes nå ut vidt og bredt i Norge, blant annet av FELO Rogalands ungdomsgruppe, for de vet hva det er snakk om i hverdagen. Ingen norsk redaksjon, ingen leder i noe norsk tele- eller trådløsselskap, og ingen politiker, helsebyråkrat eller rådmann bør heretter få kunne si at denne informasjonen aldri kom ham – eller henne – for øre, eller at den ikke var mulig å forstå. Det er din jobb, kjære leser, å hjelpe til med å forsterke budskapet: Du vet sikkert om flere som bør få teksten – eller lenken – tilsendt!

Det er forøvrig en dypt alvorlig advarsel disse fagfolkene har offentliggjort. De advarer mot at mikrobølget kommunikasjon ødelegger selve betingelsene for livet på kloden. Og advarselen kommer fra det internasjonale stjernegalleriet av forskere og kjennere av temaet helsevirkninger av mikrobølget stråling. Ingen ekspertise i Norge – hverken ved Statens Institutt for Folkehelse, Kreftregisteret, NTNU, Statens strålevern, eller ved våre universiteter – kan med noe skinn av troverdighet tale denne advarselen imot. Det har de ikke faglig kompetanse til. Så enkelt er det. Og det har selvsagt heller ikke næringslivsledere, markedsførere og teknologer som nå kommer til å fortelle oss at «mikrobølgestrålingen fra moderne massekommunikasjon er trygg, og noen helsefare ikke er tilstrekkelig sikkert påvist».

Der er ingen norske forskere eller leger på lista over undertegnere. Jeg antar at de ikke engang er spurt. Men for norske forskere og leger med kjennskap til feltet er det ikke for seint: Man kan skrive under ut året 2017, og man havner ikke i dårlig selskap. Det er bare å sende en epost til kreftforskeren Lennart Hardell, Ôrebro universitetssykehus (lennart.hardell@regionorebrolan.se).

Forresten glimrer alle utredningsmiljøene som Statens strålevern stoler på, med sitt fravær. Ingen av de personene som går igjen der, er med. Igjen demonstreres behovet for at noen tar tak og rydder opp i strålevernet, og sørger for at de forholder seg til den reelle kunnskapsstatus, og ikke til en liksom-verden skapt av et antall virkelighetsfornektere. Det er ganske enkelt for dumt. Strategien fra interessentene er for lik den som ble fulgt da det var tobakk, kvikksølv, bly og PCB som var miljøgiftene på den offentlige dagsorden. Helsefarlig er denne strategien også – både for oss og for våre barnebarn.

Les hele saken i Einar Flydal’s blogg.

PDF-versjon av den norske oversettelsen, som forøvrig er gjort av Ingrid Wreden Kåss, kan du lese nedenfor:

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

1 Trackback / Pingback

  1. “5G gjør hele verden trådløs” – SMARTSKANDALEN.INFO

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.