Helseerfaringer med «smartmåler»-teknologi

Klikk for å åpne «Javel, herr statsminister»-stripa

Forvaltningen har dummet seg ut. Den stolte på Strålevernet, som stolte på … som stolte på … osv., helt tilbake til en gjeng forskere i en liten, privat tysk stiftelse – ICNIRP – som holder seg med foreldet kunnskap og etter-snar-tenkning framfor føre-var, men har gode kontakter. Gode nok til å skaffe seg definisjonsmakt. Og nettoperatørene har dummet seg ut ved ikke å undersøke selv og ta ansvar der forvaltningen sviktet.

Flere deler sine helseerfaringer med teknologien bak de «smarte» strømmålerne. Og flere skal det bli. Deres historier demonstrerer det forskerne har sagt lenge: slik stråling angriper kroppen, og vi vet i store trekk hvordan. Det er bare forvaltningen som ikke henger med. Du finner historiene HER.

Les resten av artikkelen i Einar Flydal’s blogg.

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.