NORSK VANNKRAFT SOM EN INTERNASJONAL FELLESEIENDOM?

NORSK VANNKRAFT SOM EN INTERNASJONAL FELLESEIENDOM?

Jeg har fått en kommentar fra Nils Petter Mikkelsen til en artikkel professor Kristoffer Rypdal hadde i Nordlys i dag. For å få den riktige rekkefølgen på artikkel og kommentar, trykker jeg Rypdal først og Mikkelsen deretter.

Artikkelen til Rypdal er ikke bare prinsipiell – den bygger faktisk på så mange prinsipielle feilslutninger at mye av det han skriver kommer til å bli tema for flere kommentarer her etter hvert. I første omgang vil jeg bare si for egen rekning at det «ideologiske» grunnlaget til Rypdal ligger nær opp til tankegangen i SV og MDG SOM OGSÅ EGENTLIG ER UINTERESSERTE I Norge og de som bor i dette landet, altså en slags klimapolitisk «trotskisme».

Les Odd Handegårds gruppe her:

https://www.facebook.com/groups/1381924528488558/

Felles løft til felles nytte

Om Odd Handegård 90 artikler
Født og oppvokst i Odda. Utdannet ved Universitetet i Oslo (statsvitenskap) våren 1967. Arbeidet i Oslo noen år, og ble ansatt ved Universitetet i Tromsø høsten 1971 - et år før universitetet åpnet. Jeg var det meste av tiden knyttet til fiskerifagene - fra 1985 som direktør ved Norges fiskerihøgskole. NFH ble inkorporert som en avdeling ved Universitetet i Tromsø fra og med 1988. Pensjonist fra årsskiftet 2002/2003, men jeg jobbet med andre oppgaver ved NFH ennå noen år til jeg var godt over 70. - Jeg har i hele mitt voksne liv deltatt i aktiviteter som verken har med jobb eller bokskriving å gjøre. Det gjelder både politikk (særlig på 1960- og 1970-tallet), og arbeid i frivillige organisasjoner, særlig innen idrett, osv.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.