POSITIV TENDENS I ARBEIDET MOT UTENLANDSKABLER

POSITIV TENDENS I ARBEIDET MOT UTENLANDSKABLER

Litt av problemet knyttet til motstanden mot eksportkabler, har vært at de enkelte initiativ altfor ofte har hatt et litt for begrenset og ensidig siktepunkt. Noen har vært opptatt av problemer knyttet til ulike aspekter av rasering av norsk natur, andre har vært opptatt av økte strømpriser for industri eller forbrukere, mens atter andre har vært opptatt av den tvilsomme integreringen av norsk energiforvaltning under EU.

I forrige uke sto det et leserinnlegg i en del norske aviser der disse argumentene ble kombinert. Jeg synes dette var såpass positivt at jeg legger ved innlegget. – I neste omgang bør perspektivet utvides ytterligere slik at også illusjonene om vindkraft som er klimatiltak kommer med på lista.

https://www.tk.no/meninger/leserbrev/kraftproduksjon/vern-naturen-og-vern-arbeidsplassene-si-nei-til-flere-utenlandskabler/o/5-51-398371

Les Odd Handegårds gruppe her:

https://www.facebook.com/groups/1381924528488558/

Felles løft til felles nytte

Om Odd Handegård 90 artikler
Født og oppvokst i Odda. Utdannet ved Universitetet i Oslo (statsvitenskap) våren 1967. Arbeidet i Oslo noen år, og ble ansatt ved Universitetet i Tromsø høsten 1971 - et år før universitetet åpnet. Jeg var det meste av tiden knyttet til fiskerifagene - fra 1985 som direktør ved Norges fiskerihøgskole. NFH ble inkorporert som en avdeling ved Universitetet i Tromsø fra og med 1988. Pensjonist fra årsskiftet 2002/2003, men jeg jobbet med andre oppgaver ved NFH ennå noen år til jeg var godt over 70. - Jeg har i hele mitt voksne liv deltatt i aktiviteter som verken har med jobb eller bokskriving å gjøre. Det gjelder både politikk (særlig på 1960- og 1970-tallet), og arbeid i frivillige organisasjoner, særlig innen idrett, osv.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.