Soverommet, en viktig plass for restitusjon og god helse!

Et prosjekt for skjerming av soverom fra EMF/MW-stråling

Ideen til skjerming av soverommet kom etter lang tids vurdering av de forskjellige alternativer som finnes for å redusere eksponeringen fra elektromagnetisk stråling fra blant annet wifi, mobilmaster og annen type menneskeskapt stråling. – Jeg har INGEN symptomer, men jeg ser dessverre på min beste halvdel hvor plaget han er. Og det er synlig for det blotte øyet….helt sykt!!!

Med god hjelp fra Odd Magne Hjortland i EMF Consult fant vi i felleskap frem til at maling av soverommet med en karbonbasert skjermende maling på vegger og tak, og en skjermende gardin foran vindu ville være den beste løsningen for oss. Dette ville redusere strålingen med inntil 99,9% !! ~ Jorun Bakken, Vennesla, 16. Oktober 2017

Redaksjonens kommentar:
Det er en nasjonal tragedie at vi har helsemyndigheter, “fagetater” og politikere som beslutter og iverksetter beviselig helseskadelig politikk, som tvinger en stor gruppe mennesker til tusenvis av kroner i utlegg for å beskytte seg mot skadelig stråling. Det er et overgrep mot befolkningen og miljøet.  Det må mer fokus på nettopp dette.

For de værst rammede – og andre interesserte – er det selvsagt bra at det tross alt finnes løsninger og metoder man kan ta i bruk for å skjerme seg fra deler av denne strålingen. Soverommet er det viktigste, for det er når en sover at kropp, celler og DNA repareres og finner hvile.

Av Jorun Bakken, Vennesla, 16. Oktober 2017

Da er prosjekt «skjerming av soverom» ferdig. Min kjære fikk for første gang på flere år, faktisk, HVILT seg i natt. Hodepinen var borte, trykket i brøstet var borte. Men etter å ha sovet i et annet rom noen måneder nå, var det likevel uvant å plutselig skifte rom. Men som han sa; han lå våken og bare kjente på hvor GODT det var å føle seg helt fin i kroppen. Dette har virket, uten tvil!!!!!!

Ideen til skjerming av soverommet kom etter lang tids vurdering av de forskjellige alternativer som finnes for å redusere eksponeringen fra elektromagnetisk stråling fra blant annet wifi, mobilmaster og annen type menneskeskapt stråling. – Jeg har INGEN symptomer, men jeg ser dessverre på min beste halvdel hvor plaget han er. Og det er synlig for det blotte øyet….helt sykt!!!

Med god hjelp fra Odd Magne Hjortland i EMF Consult fant vi i felleskap frem til at maling av soverommet med en karbonbasert skjermende maling på vegger og tak, og en skjermende gardin foran vindu ville være den beste løsningen for oss. Dette ville redusere strålingen med inntil 99,9% !!

Vi strippet ned rommet, teipet en spesiell ledende metallteip på alle flater, ei stripe på hver flate, slik at de ble elektrisk «forbundet» med hverandre. Malte 2 strøk skjermingsmaling på vegger og tak, malte ikke gulvet da rommet ligger på bakkeplan. Grunnet inni dør- og vinduskarmen også, samt malte døra. Brukte fugemasse og tettet gliper rundt forbi og malte også over denne.

«Er ingen tvil om at dette funker, og at effekten faktisk er målbar! En skikkelig wow-opplevelse!»

Karbon malingen er sort som kull og må males over med vanlig vannbasert maling. – Før vi startet med å male over med vanlig maling i den fargen vi ønsket fikk vi beskjed om å sjekke at skjermingen fungerte som forventet. For å sjekke skjermingen brukte vi vårt måleapparat, Cornet ED88T. – Ved måling utenfor rommet var det mye skurring og en nokså høy pipelyd. Vi stengte den malte døra og holdt oppe skjermingsgardinet foran vinduet – og alle lyder FORSVANT!!!! Er ingen tvil om at dette funker, og at effekten faktisk er målbar! En skikkelig wow-opplevelse! Dette er virkelig spennende, og et helt nødvendig tiltak.

 

Ja, jeg tror dette blir utrolig bra! Soverommet er SÅ viktig å skjerme. – men det baller på seg, nå har vi nesten dårlig samvittighet for våre 5 små og deres rom……spørs om ikke vi må i gang der også, føre-var-prinsippet, vett du. 🙂

Mange har spurt meg om ikke dette blir veldig dyrt? Til det kan jeg svare at alt er relativt, vi har alt i alt brukt i underkant av kr. 10.000 totalt for å få rommet ferdig. Målt i helse er dette relativt billig!

Selv om dette var første gang vi har gjort et slikt prosjekt har vi underveis hatt kontakt med EMF Consult som har gitt oss gode råd hele veien. Kan absolutt anbefale andre å gjøre det samme.

Hele historien med bilder av prosjektet kan du lese her.

Artikkelen opprinnelig publisert av EMF Consult

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.