Sivilingeniør Jostein Ravndal om Statens Strålevern og kraftnettbransjen: “- Strålesammenlikninger til stryk”

– Hjemme hos meg, og hjemme hos mange andre, er det 1,3 meter fra hodeputa til sikringsskapet. Der vil en av de nye strømmålerne gi samme eksponering som å ha en mobilbasestasjon 40 meter fra hodeputa. Både Statens Strålevern og HafslundNett feilinformerer, fortalte Jostein Ravndal, fhv. EMF Consult, på FELO-konferansen i Oslo i går (01.12.2017).

På FELO-konferansen «Det trådløse samfunnet» i Oslo kongressenter/Folkets hus, 01.12.2017, gjennomgikk Ravndal i detalj hvordan Statens Strålevern og kraftnettbransjen, i sine strålesammenlikninger mellom mobiltelefoner og smartmålere, både benytter feil formler, ukompatible målesystemer i smartmålerens favør, og er urealistiske på flere andre måter: man sammenlikner med GSM, som praktisk talt ikke lenger er i bruk, i stedet for med 3G og 4G. Og HafslundNett sammenlikner målinger der mobilen er holdt helt tett til hodet, med målinger av smartmåleren som er gjort 1,5 meter fra sikringsskapet. Slik blir forskjellen størst mulig, og man kan hevde at strålingen fra de nye målerne «er så svak». (Foredragene ble filmet. Sjekk FELO.no for info om når de er lagt ut på YouTube.)

Les Einar Flydal’s grundige omtale av saken her:

Les også vår egen artikkel om samme tema publisert 30.11.2017:

Kraftnettbransjen og myndighetenes villedende propaganda vedr. stråling fra “smarte” målere

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

1 Trackback / Pingback

  1. Norske fagetatlige supperåd: – Vi kan jo ikke se noen stråleskader under vann – SMARTSKANDALEN.INFO

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.