5G og Tingenes Internett: K2-mangel og antibiotikaresistens?

Ecoli: småkryp i konkurranse med 5G (bilde: Rocky Mountains labs)
Ecoli: småkryp i konkurranse med 5G (bilde: Rocky Mountains labs)

Hva vet vi om helsevirkninger fra neste generasjon mobilnett, 5G, som nå er på vei? Vi vet blant annet at vitaminmangel, tarminfeksjoner og antibiotikaresistens er innenfor de mulige følgene. Men det store monopolspillet om 5G-makten har en dynamikk som feier slik kunnskap til side. Spillet premierer i stedet uvitenhet og raske trekk.

Før utrullingen av 5G må myndighetene erklære at det ikke er noen grunn til forsiktighet på grunn av helsemessig risiko. Det er nettopp det Statens strålevern har gjort i nylig revidert strålevernforskrift, der gammeldags forsiktighet blir feid tilside. Nå er det tempo som gjelder, så får vi heller rydde opp i uønskede virkninger etterpå – om det lar seg gjøre.

Regningen kommer til å havne i helsevesenet, og hos deg og meg. Det antyder forskning på E coli. Her får du et tverrfaglig overblikk over hvorfor alt dette skjer – og hvordan:

Les hele artikkelen i Einar Flydal’s blogg.

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.