FN’s Agenda 21/2030 – Verdensregjeringsagendaen som vil koste norske forbrukere minst 8 milliarder kroner bare i utskifting av varmvannsberedere

Og så blir det bare værre og værre.  Erna Solberg sier at Norge skal være best i verdensklassen i implementering av FN’s “Sustainable Developement Goals” (SDG’s).  Dvs. at Erna og resten av globalistene på “tinget” har bestemt at DU og DINE BARN skal være best i klassen, DU og DINE BARN skal betale for dette, og DU og DINE BARN og resten av den norske befolkning skal være dem som med statens tvang skal måtte endre adferd, indoktrineres og omskoleres til “den nye lære” for “å hjelpe oss alle” gjennom globalistelitenes “store globale transformasjon“.

Foreløbig estimerte kostnader:

UNITED NATIONS (IDN) – As the United Nations assesses the implementation of its 2030 Agenda for Development, including its 17 Sustainable Development Goals (SDGs), the estimated funding needs keep skyrocketing — from the initial millions and billions to trillions of dollars annually.

The President of the General Assembly, Ambassador Peter Thomson of Fiji, said on April 18 that SDG financing, including the eradication of extreme poverty by 2030, is going to cost about $6 trillion annually — and then to a hefty $30 trillion through 2030.Funding Needs for UN’s 2030 Development Agenda Skyrocket – to Trillions of Dollars

Det norske folk er ikke fortalt, at såkalte EU-reguleringer egentlig er Agenda 21/2030 politikk

Det norske folk blir i disse tider massevoldtatt av den “smarte” FN-agenda, nå først i form av tvangsutrullingen av “smarte” strømmålere.  Det presenteres som del av EU-direktiver for “hamonisering av det europeiske strømmarkedet”, men i realiteten kommer dette fra FN’s Agenda 21/2030.  Først som Agenda 21 (Rio 1992) snikinnført bak ryggen på det norske folk minst siden Fredrikstaderklæringen i 1998, de senere “Millenium Developement Goals (MDG’s)”, og fra 2015 som Agenda 2030 Sustainable Developement, og året etter (2016) kom de “17 nye bærekraftsmål“.

Fredrikstaderklæringen slik den i 1998 ble omtalt av Kommunal Rapport:

Erklæringen, som ble vedtatt på en konferanse i Fredrikstad 11. februar, gir kommunene i oppdrag å komme i gang med Lokal Agenda 21 – en handlingsplan for en bærekraftig utvikling.Kommunal Rapport

Det samme skjer forøvrig i de fleste andre land i verden.  Dette er i sannhet en VERDENSREGJERINGSAGENDA KAMUFLERT BAK DEN GRØNNE MASKEN, og forsøkt solgt til oss som “Global Governance”…”fordi selvstendige suverene nasjoner og folkeslag ikke er effektive og ansvarlige nok til å klare å stoppe klimadommedagen“.

Her har vi i praksis en klikk superglobalister som har kuppet både klima, miljø og menneskehetens psyke for endelig å få gjennomført sin plan om endelig avvikling av suverene nasjonalstater og etableringen av en verdensregjering.

Det snakkes svært lite om agendaen, befolkningen får bare se effekten av den, forventes å finansiere den over skatteseddelen, og forventes å tilpasse seg, med alt hva det enn måtte medføre av pålegg for å “redde verden”.  ALLE SKAL MED!  Her kommer to svært så gode eksempler:

Det presenteres som EU-direktiver.  Men det kommer fra FN.  Bør vi ikke finne ut av hva mer vi har i vente, og ikke minst om vi som folk aksepter å få tredd en slik verdensregjeringsagenda ned over hodene våre?

En ting er sikkert.  Det såkalte “demokratiet” er for lengst historie.  Vi lever i en demokrati-illusjon, og vår oppgave nå blir å bevisstgjøre oss hva som har skjedd, sette oss inn i hva som planlegges, og OVERTA STYRINGEN MED SKUTA FØR DET BLIR FOR SENT.  Alle såkalte “demokratiske prosesser” er RIGGET MOT OSS for å hindre oss å stoppe dette, så her må folket som helhet våkne opp og ta i bruk vår kreativitet og vårt engasjement.  Og vi har det travelt!

Vi er ganske mange som i årevis har advart mot FN’s Agenda 21/2030.  Vi har blitt forsøkt ignorert, forsøkt latterliggjordt og stemplet som “konspirasjonsteoretikere”, til dels kneblet ved ikke å få komme til ordet i den offentlige diskusjon, osv.  Nå er det på tide at DU og resten av den norske befolkning våkner opp til hva som egentlig foregår, og at hver i sær tar sin del av ansvaret og arbeidet med å få denne agendaen stoppet.  Landet står for avvikling som selvstendig nasjon.  Vi kan forholde oss tause og passive og la det skje, eller vi kan ta opp kampen – FRITT VALG!  Husk bare at alle valg har konsekvenser, også valget om å forholde seg taus og passiv.

Rist deg ut av hypnosen!

Alt dette forsøkes solgt inn med hypnotiske glansbildebegreper som “bekjempelse av fattigdom, sykdom og sult”, “likhet mellom kjønnene”, “livskvalitet”, “ivaretagelse av biologisk mangfold”, “stoppe klimaendringer” osv.  Gjennomgående i hele denne propagandaen blir vi forsøkt mørnet med bilder som prøver å fremstille smeltende poler, døende isbjørn, fattige landsbyer med vannmangel osv.  Det du IKKE blir fortalt er det er DU som nå skal snu din tilværelse og din virkelighet PÅ HODET for å hjelpe disse globalistene å nå sine UDEMOKRATISK VEDTATTE MÅL OG AGENDAER.

Antakelig en del av forklaringen. Demokratisk besluttet? Tenker vi over hvor det bærer hen?
Antakelig en del av forklaringen. Demokratisk besluttet? Tenker vi over hvor det bærer hen?

Nå er det opp til oss alle å gjøre egne anstrengelser for å finne ut HVA SOM EGENTLIG FOREGÅR.  Alle må selv bidra til dette!

Start her:

Her kan du velte deg i Regjeringsarkivets søkeresultater på “Agenda 21”:

Her foklares koblingen mellom det planlagte Globale Teknokratiske Diktatur og FN (via Agenda 21/2030):

Her et par artikler fra vår egen nettside:

Smart-kleptokratiet: Energioligarkenes lenge planlagte “post-carbon global dictatorship”

Big Megalomaniac’s og FN vil privatisere verdens drikkevann – Derfor skal vi også ha “smarte” vannmålere – Verdens største ferskvannreservoar i Sør-Amerika er snart “på flaske”

Norsk forsker: “- Smart strømmåling har ingenting med miljø å gjøre”. Mener bransjen bruker falske argument

 

Felles løft til felles nytte

Jeg kan ikke akseptere en samfunnsutvikling hvor våre egne private hjem blir armert som våpen mot beboernes helse og rett på privatliv. Jeg kan ikke akseptere en samfunnsutvikling, hvor hjemmet, som skal være et sted for fred, trivsel, trygghet og restitusjon - med myndigheters tvangsbruk - blir det sted hvor en kan bli mest overvåket, og ha størst sjanse for å bli svekket og syk av EMF/mikrobølgestråling. Fullstendig uakseptabelt!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.