Folkeopplysning kampanjemateriell: Last ned – Skriv ut – Heng opp

Oppegående, engasjerte mennesker deler herved kampanjemateriell alle kan ta i bruk.  Vi sender vår varmeste takk til bidragsyterne.

Klikk på nedenstående plakater, last ned, print ut, og heng opp på oppslagstavler.  Kan også stiftes fast på telefonstolper og liknende.  For utendørs opphenging, pakk plakatene inn i en plastpose eller laminer dem i gjennomsiktig plast så de ikke ødelegges av regn og vind.

 

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.