Det globale “Smart Grid” kartet

Noen vil ha deg til å tro at dette globalt synkroniserte prosjektet handler om å kunne sende deg mer nøyaktige strømfakturaer....

Ja, “noen” vil ha deg til å tro at dette globalt synkroniserte prosjektet handler om å kunne sende deg mer nøyaktige strømfakturaer.

Er vi så lettlurte?  Det er vi i allefall ikke her på SMARTSKANDALEN.INFO.  Vi har selvfølgelig tenkt å grave til bunns i hva det er som egentlig foregår.  Så langt kan vi meddele at dette sannsynligvis ikke lover særlig godt for noen av oss, og aller minst for dem som stadig lever i illusjonen om Norges fortsatte fremtid som suveren nasjon.  Smartmålerne og SmartGriden er del av en teknologisk utvikling som har som langsiktig konsekvens at det såkalte “nasjonale demokratiet” blir satt totalt ut av spill.

Her får vi globale teknokrater ved roret, og det er svært lite som tyder på at disse vil være av type “demokratisk valgte”.

Det må være av største viktighet at vi alle nå begynner å undersøke hva som planlegges FØR porten for retrett smeller igjen for godt bak oss.

Antakelig en del av forklaringen. Demokratisk besluttet? Tenker vi over hvor det bærer hen?
Antakelig en del av forklaringen. Demokratisk besluttet? Tenker vi over hvor det bærer hen?
Demokratiets dager talte?

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

1 Comment

 1. ..fins info om programvaren i målerne og om opphavsretten til til denne?
  F.eks https://ams.vesteralskraft.no/ er HELT taus om EULAer, lisenser mm.

  ..æ har en Kamstrup-måler, og Kamstrup har minst 2 ganger bidratt med kode i Linux, noe som gir grunnlag for mistanke om at måleren æ har i huset nå, kjører (embedded) Linux og/eller Busybox.
  Disse er i så fall lisensiert under GPLv2:
  https://www.gnu.org/licenses/old-licenses/gpl-2.0.html der nettselskap, montør og utleier som kommersielle aksjeselskaper, vil rammes av §3a eller §3b.

  ..æ som privatperson, kan komme unna med §3c, OM æ har kildekoden og dermed evne til å selv oppfylle et krav om kildekode.

  ..æ har ikke mottatt noe som helst EULA, lisens eller dokumentasjon på programvaren i måleren av hverken nettselskap, montør eller utleier, heller ikke engang et tilbud om noe slikt.

  ..fins Linux eller annen GPL-lisensiert programvare på måleren æ har bak min låste dør nå, så er dette, i mitt tilfelle, piratkopiering begått av utleier.

  ..piratkopiering kan også foreligge under andre programvarelisenser eller programvarekontrakter.
  En ev. “EULA” er en kontrakt fordi det er inngått en avtale, en (End User License) Agreement.

  ..”distribuerer” æ programvare ved å levere “tilbake” Kamstrup-måleren i strid med lisensvilkårene, pådrar æ meg straffansvar for piratkopiering.
  Da risikerer æ straffansvar i f.eks Kina, USA, Russland, Australia etc, fordi æ har piratkopiert programvare skrevet av folk i disse landene.

  ..æ har ikke inngått noen slik avtale og er heller ikke blitt gjort kjent med at det “ikke kan” foreligge noe annet juridisk hinder enn GPLv2.

  ..en ev. frykt for stråleskader (NVE sin avledningsmanøver?) kan i høyden ev. være en formildende omstendighet, helt avhengig av rettspraksis, jurisdiksjon og korrupsjonsnivå der en ev. slik “go-to-anklage” blir gjort.

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.