Rene ord fra Oregon: seks leger mot «smarte» målere

Eugene, et sted ved Stillehavet
Eugene, et sted ved Stillehavet

På det lille stedet Eugene, Oregon, USA, er vann- og e-verket eid av sine kunder. De er det rundt 60.000 av. Stedet er stort nok til at seks lokale leger og en teknolog stilte opp for å utrede helsemessige følger av smarte målere. Rapporten, som jeg tilfeldigvis kom over, er disse legenes litteraturgjennomgang av forskningen om helsevirkninger av mikrobølget radiofrekvent stråling. Rapporten kom i 2013. 

Disse legene fra en småby på USAs nordvestland stiller vårt Statens strålevern – og vårt Helsedirektorat og Helsedepartement – i skammekroken med sin klarhet og sin faglige gjennomgang.

Les hele artikkelen i Einar Flydal’s blogg.

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.