«Smartmåler»: – Trodde jeg tålte den, men slik gikk det ikke

En bekjent fra IKT-bransjen har sendt meg sin smartmåler-historie. Hun trodde hun ville tåle en slik måler – siden hun jo

«har levd – og jobbet – med WiFi, mobiltelefon og strøm rundt meg uten å oppfatte at jeg har hatt problemer med noe av det.»

Den 27. mars i år ble måleren installert:

«Tidlig morgenen etter våknet jeg med sus i hodet, uro, hjertebank, var nummen i hendene, m.m. Tenkte det kanskje kunne være tilfeldig, ville ikke skylde på måleren med en gang. Det er for «uvitenskapelig» for meg. Så jeg holdt ut et par netter til i senga med samme reaksjoner. Jeg ble bedre på dagen, men fikk hodepine, noe jeg sjelden har.»

Resten av historien finner du HER, sammen med flere andre.

Les hele saken i Einar Flydal’s blogg.

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.