Myndighetene i Taiwan har bestemt at mobilmaster nær skoler, barnehager og boliger skal fjernes

I Taiwan har myndighetene gitt ordre om å fjerne 1 500 mobilmaster, med begrunnelse at hjem og skoler ikke må bli eksponert for strålingsrisiko.

Det er snart umulig å overse all forskningen som viser alvorlig helserisiko med elektromagnetisk stråling. Det nærmer seg endelig sluttrapport fra den norske «ekspertkomiteen» – ledet av Folkehelseinstituttet. Hvis de etter et par års gjennomgang av forskning ikke har funnet det som andre land, WHO, IARC, EEA, EU-parlamentet, Europarådet, hundrevis av forskere og leger verden over roper advarsler om – så må noen hoder rulle! Norges befolkning er ikke tjent med at informasjonen om helseskader fra elektromagnetisk stråling ikke kommuniseres fra de vi tror skal gi oss riktig informasjon.

Times Of Swaziland: Taiwan had mobile phone masts removed

Kilde: Folkets Strålevern

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.