«Smarte strømmålere» – smart for hvem?

Dag Jørgen Høgetveit er agronom. Mer vet jeg faktisk ikke om ham – bortsett fra at jeg har kommet over en artikkel han har skrevet om «smarte målere». Der får han samlet mange kilder som samlet gir et kritisk overblikk. De forsterker bildet av at beslutningen om å innføre slike målere faktisk er et stort mistak: for hvem er de «smarte målerne» egentlig smarte for?

Fins det noen oppside som kan veie opp de ulempene som ser ut til å følge med «smarte målere»? Det drøfter ikke Høgetveit. Men hans budskap er tydelig nok: den store oppsiden – Tingenes Internett-løsninger i hjemmet – vil ganske enkelt vise seg biologisk umulig.

Les resten i Einar Flydal’s blogg

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.