Hva skjer med BLODET vårt når det bombarderes av lavintensitets EMF/mikrobølgestråling fra “smarte” strømmålere?

Fra hele landet, og verden rundt, rapporteres det helseskader og lidelser forårsaket av trådløse AMS “smarte” strømmålere.  Einar Flydal har samlet en rekke slike historier fra nordmenn som har erfart denne type helseplager, og historiene kommer inn løpende etterhvert som kraftnettselskapene ruller ut “smartmålerene” i område etter område.  Når en leser faglitteraturen og forskningen gjeldene skadevirkninger av lavintensitets EMF/mikrobølgestråling, så er det nærmest ufattelig at det stadig finnes folk og myndighetsorganer som ignorerer og fornekter skadepotensialet og skaderisikoen ved trådløs teknologi.

Denne artikkelen har ikke til formål å omtale denne forskningen, men bare kort vise hvilken effekt denne type stråling har på våre blodceller.  Forhåpentligvis kan de følgende to-tre videoer inspirere folk til å begynne å sette seg inn i hva den gigantiske mengde forskning faktisk viser av skaderisiko og skadepotensiale.

Første video er et utdrag fra dokumentarfilmen Take Back Your Power.  Her brukes et mikroskop til å analysere blodet til 3 forskjellige personer, hvor man sammenligner hvordan blodet ser ut før og etter eksponering fra de elektromagnetisk felt fra smartmålere.

Neste video er produsert av Magda Havas, hvor hun analyserer sine egne blodceller både før og etter å ha eksponert seg for det elektromagnetiske felt fra en PC, og deretter fra en mobiltelefon:

Siste video er fra et 20 år gammelt TV-program som viser at blodet reagerer på samme måte når det eksponeres for andre typer miljøgifter og frie radikaler.  I filmen reklameres for et eller annet helseprodukt som skal “løse problemet”, men det er ikke hensikten med å vise videoen her.  Glem produktet – se på testpersonenes blod og hør hva som formidles.

“Smarte” strømmålere skaper sykdom og lidelser.  Her har du fått se EN av mange mekanismer som bidrar. SKADEDE BLODCELLER og blodceller som KLUMPER SEG SAMMEN mister bl.a. sin evne til å transportere oksygen, og oksygenmangel i kropsvevet bidrar til å skape sykdom.

Celleskader fra stråling kan oppstå på mange måter.  Her er en god artikkel fra Einar Flydal som illustrerer dette og videre omtaler en svært viktig studie på bananfluer:

Felles løft til felles nytte

Jeg kan ikke akseptere en samfunnsutvikling hvor våre egne private hjem blir armert som våpen mot beboernes helse og rett på privatliv. Jeg kan ikke akseptere en samfunnsutvikling, hvor hjemmet, som skal være et sted for fred, trivsel, trygghet og restitusjon - med myndigheters tvangsbruk - blir det sted hvor en kan bli mest overvåket, og ha størst sjanse for å bli svekket og syk av EMF/mikrobølgestråling. Fullstendig uakseptabelt!

2 Comments

  1. Vet man noe om hvor lang tid kroppen bruker på å helbrede disse skadene i blodet etter å ha fjernet seg fra kilden?

    • Kroppen produserer løpende nye blodceller, og gamle og skadde celler skiftes ut. Hvor lang tid denne prosessen tar (under normale forhold) er jeg per nå usikker på, men regner med at hele kroppens blodvolum er utskiftet i løpet av noen få uker. Jeg kan godt tenke meg at denne prosessen også blir forpurret av eksponering for miljøgifter som stråling. Så strålingens negative virkninger på blodet kan kanskje vare i dagevis og produsere skadelige ettervirkninger i lang tid.

      Mener å ha lest at hvis en holder en mobiltelefon i hånden sammenhengende i mer enn 2 minutter (eller var det 5 minutter) så vil alt av ens blod ha blitt bestrålt, i det blodets samlede volum vil ha passert gjennom armen og hånden (som holder mobiltelefonen) i løpet av den tiden.

      Å deretter fortsette å oppholde seg i stråletåke fra nærliggende mobiler, mobilmaster, smartmålere, wifi-rutere og andre trådløse duppeditter hjelper antakelig heller ikke på healingen av blodet, og det er vel ikke vanskelig å forestille seg at de fleste av oss befinner oss i en konstant tilstand av stråleeksponering som ødelegger våre blodceller og klumper dem sammen. Over tid er det vel nødt til å gå galt med helsa?

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.