EN SAMMENFATNING AV SENTRALE POENGER I ENERGIDEBATTEN

EN SAMMENFATNING AV SENTRALE POENGER I ENERGIDEBATTEN

På forespørsel skrev jeg for ei uke siden (til steigan.no) en sammenfatning av mange av vurderingene mine av norsk energipolitikk, altså hvordan mange tilsynelatende usammenhengende forhold EGENTLIG henger sammen. Mye kunne naturligvis ha vært føyd til, men den eneste justering jeg har lyst til å gjøre, er en presisering av at den muligheten forskriftene til ordningen for de «smarte» strømmålerne gir myndighetene til å stenge av lokale områder, i første omgang vil bli prioritert bak det som først vil bli forsøkt: Først vil man ganske sikkert prøve med diverse apper som forbrukerne må kjøpe for “frivillig” avstengning av varmtvannsbereder, panelovner, varmekabler, varmepumper etc. Men på litt sikt……

Ellers er det jo i tillegg litt hyggelig å skrive noe som likner en hel artikkel, og ikke bare 2500-3000 tegn på ei fb-side uten mulighet til formatering av teksten.

https://steigan.no/2017/11/08/energi-strategien-som-lurer-alle/

Felles løft til felles nytte

Om Odd Handegård 90 artikler
Født og oppvokst i Odda. Utdannet ved Universitetet i Oslo (statsvitenskap) våren 1967. Arbeidet i Oslo noen år, og ble ansatt ved Universitetet i Tromsø høsten 1971 - et år før universitetet åpnet. Jeg var det meste av tiden knyttet til fiskerifagene - fra 1985 som direktør ved Norges fiskerihøgskole. NFH ble inkorporert som en avdeling ved Universitetet i Tromsø fra og med 1988. Pensjonist fra årsskiftet 2002/2003, men jeg jobbet med andre oppgaver ved NFH ennå noen år til jeg var godt over 70. - Jeg har i hele mitt voksne liv deltatt i aktiviteter som verken har med jobb eller bokskriving å gjøre. Det gjelder både politikk (særlig på 1960- og 1970-tallet), og arbeid i frivillige organisasjoner, særlig innen idrett, osv.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.