Bruk lokale media i smartmålerkampen!

Vi har lagt til en statisk side under hovedmenyen “Grasrotaktivisme” som oppfordrer alle til å gå ut i lokale media med smartmålerkampen.  Vi beskriver litt hvordan vi gjorde det i Hadsel, og gir samtidig fortjent ære til lokalavisa Bladet Vesterålen som gav saken veldig god og balansert dekning.  Faktisk hele 9 artikler, så langt!

Vi håper at dette kan inspirere andre rundt i det langstrakte land til å gjøre det samme.

Les saken her: Bruk lokale media!

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.