Trådløst skaper miljøkatastrofe 7

Starthjelp for miljøinteresserte
Starthjelp for miljøinteresserte

Ta en titt på trærne der du bor. Er de skadet av stråling fra mobilmaster? Du må vite hva du skal se etter. Det hjelper diplom-forstmann Helmut Breunig og jeg deg med:

Breunig har nemlig laget en liten veiledning. Og jeg har oversatt den til norsk.

Veiledningen er gratis, den er full av bilder og enkle forklaringer, og den er så vitenskapelig presis og solid i sin metode at såvel Telenor, Telia, IceNet, Strålevernet og Miljødepartement bør ta saken alvorlig dersom du finner at trær i ditt nærområde er skadet.

Heftet egner seg også som undervisningsmateriell i skolen, eller som kursmateriell i ditt lokale miljø- eller partilag.

Den lille veiledningen – «Skader på trær på grunn av stråling fra mobilmaster – en observasjonsveiledning» – gir altså starthjelp til alle som vil slå et slag for et sunnere miljø: Uten planter og trær, ingen mennesker. Skades trær ved den strålingen vi omgir oss med, kan vi trygt gå ut fra at også annet liv skades – mennesker for eksempel.

Så lær deg hva du skal se etter, og se deg om i byrommet! Du vil bli forbauset over hvor lite som skal til før du ser på trærne rundt deg med nye øyne. Metoden er enkel og treffsikker – og observasjonene kan være ganske urovekkende: der er mange skader å finne.

Når du har tilstrekkelig sikker dokumentasjon kan du gi beskjed til lokalavisa og politikerne om at nå er det tid for å starte med skadebegrensningen!

Veiledningen laster du ned her, og du står fritt til å trykke det opp:
Breunig-2017_Observasjonsveiledning-V2.0_NORSK

God jakt!

Les hele saken i Einar Flydal’s blogg

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.