Retningslinjene fra EUROPAEM om EMF er oversatt til dansk!

Med dansk versjon av EUROPAEMs retningslinjer er det blitt lettere for din lege – og for deg – å forstå at, og hvordan, elektromagnetiske felt (EMF) vi lager omkring oss, kan skape akutte plager såvel som helseskader på sikt. 

Disse retningslinjene  «for forebygging, diagnostisering og behandling af EMF-relaterte helseproblemer og sykdommer» er ajour med dagens kunnskapsstatus og teknologier, og er skrevet av et stjernelag av forskere. De anbefaler også konkrete grenseverdier for ulike typer felt og stråling og gir en mengde referanser for den som ønsker å utforske grunnlaget. 

Det er denne danske versjonen du skal ta med til legen, for eksempel når du skal ha legeattest fordi du vil søke fritak fra «smartmåler», eller fordi du er i tvil om dette «tøvet om helserisiko fra EMF» kan ha noe for seg og vil spørre legen til råds.

Les hele saken i Einar Flydal’s blogg.

Felles løft til felles nytte

Om Redaksjonen 109 artikler
Nettsiden er et folkeinitiativ for å påpeke KEISEREN UTEN KLÆR i AMS-smartmålersaken og i den EMF-relaterte helse- og miljøskandale som nå bygger seg opp i Norge og internasjonalt. Statens Strålevern, NVE og andre myndighetsorganer har ikke fulgt med i timen i forhold til nyere forskning som til fulle avdekker og dokumenterer hvor farlig disse AMS-målerne og EMF-stråletåka i realiteten er. I tillegg blir vi påtvunget en privatlivskrenkende overvåkningsdings i sikringsskapet. Dette kan vi ikke akseptere fra våre egne myndigheter. Folkeaksjonen er herved startet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.